divendres, 21 de març del 2014

La Setmana de la Solidaritat al nostre cicle

 La Setmana Solidària començava pels alumnes del nostre cicle el dilluns al vespre, quan els alumnes de 4t d’ESO van fer el dibuix del mural que tocava pintar el dimarts durant el Dinar de la Solidaritat.
Durant tot el matí del dimarts els alumnes de 4t , sota la supervisió de la Teresa Borràs, van anar baixant per acabar de deixar enllestit el mural abans d’acabar el dia.
Els de primer de Batxillerat, mentrestant, preparaven les cucanyes pels alumnes de primària.
Desprès de les cucanyes i del desgavell que es va crear entre la farina, els sugus,  les pomes i l’escuma d’afaitar , tot buscant una mica de relax els alumnes de primer es van ajuntar amb els alumnes de segon a la zona BIP (Batxillerat Important People). Els de 4t , per a que els de primària no poguessin pas descansar van preparar un Flash-Mob (llàstima dels problemes tècnics...)


Durant la setmana hem rebut visites que ens han explicat què se’n fa dels diners que es recapten durant aquesta setmana. L’Àngel Domingo ens ha explicat la seva experiència a Àfrica, i el germà Andrew ens ha explicat com li va per Thailandia mitjançant l’Skype.