dijous, 23 d’abril del 2015

4t d'ESO va a visitar l'exposició de Cicles Formatius

Visita a la Fira de Cicles de Formatius de Grau Mitja i Superior de Lleida. 


Divendres passat, 17 d'abril, alguns dels nostres alumnes de 4t d'ESO van anar a visitar l'exposició de cicles de formació de grau mitjà i superior. 

És molt important, quan s'ha de prendre una decisió, tenir a l'abast tots els camins possibles. 

Des de l'escola facilitem als alumnes la decisió d'escollir l'itinerari més apropiat per les seves aptituds i interessos. Així doncs, cada any guiem els alumnes de 4t d'ESO perquè tinguin el coneixement de que poden fer un cop acabat l'ensenyament obligatori. 

El camí de batxillerat el veuen cada dia amb els seus companys d'un i dos cursos superior, també en parlen amb els professors experts de les matèries de batxillerat... però i els cicles? Com els podem informar de quins CFGM i CFGS poden fer? Doncs per no deixar cap camí sense explicar, durant tot el curs experts en orientació els ajuden a respondre tot dubte que puguin tenir i a més a més els portem a l'exposició que anualment es realitza aquí a Lleida sobre Cicles Formatius. 

Una setmana després de la visita, molts han fet tutoria individual amb els seus tutors o amb professors de matéries en concret, i tots tenien clar que els feia falta aquesta visita, havien de veure de primera mà el ventall de possibilitats que tenien per poder formar-se més i millor (fora de l'opció de batxillerat).

Ben aviat acaben l'ESO, i no tenim cap dubte que escolliran el millor pel seu futur.