dilluns, 18 de maig del 2015

Viatge a Andorra

El dijous passat 
els alumnes de 4t d'ESO 
van anar de viatge a Andorra.

Avui, dilluns 18 de maig, hem retrobat els alumnes de quart després d'una excursió esportiva i natural molt intensa. Tal com ens han explicat ells va anar així: 

"Dijous de bon matí vam quedar tots a la porta de l'escola. Tots vam ser puntuals i per tant, per allà les onze del matí vam poder parar a Oliana per esmorzar." 

"Mitja hora després d'agafar forces, vam tornar a pujar l'autobús i no vam parar fins arribar a Andorra; ens vam dirigir directament a Escaldes i allà, al aparcament de Caldea vam deixar l'autobús i totes les motxilles i vam tenir temps per dinar i fer una volta per les tendes del voltant."

"A les tres de la tarda, teníem l'entrada dins de Caldea. Ja podeu imaginar quin xivarri i com ens ho vam passar de bé allà dins, en piscines gelades, piscines calentes, hidromassatges, i un llarg etcètera. A les sis de la tarda tots estàvem dutxats i canviats per anar a l'alberg."   

"Vam arribar a l'alberg de Naturlandia ben aviat, així que vam poder repartir les habitacions, desfer les motxilles i descansar uns minuts. Vam passejar pel mig del bosc fins les nou de la nit (una bona caminada sempre obre la gana). Després de sopar, una mica de germanor i companyerisme, parlant de com planejar l'endemà i que ens havia semblat tot el dia." 

"Divendres, ben d'hora, ens vam aixecar i esmorzar. Un esmorzar energètic ja que ens esperava un dia esportivament molt ben preparat."

"A les deu del matí estàvem al parc de Naturlandia i allà vam poder gaudir del trobotronc, airtrekk, tirolina, tir amb arc... fins la una del migdia que vam parar per dinar." 

"A la tarda, després de pair una mica el dinar, vam agafar l'autobús fins la cota 200 de Naturlandia. Allà ens esperava el parc d'animals; els més espectaculars van ser els ossos, que estaven molt energètics i jugaven entre ells (jugar és una forma de dir-ho ja que si haguéssim jugat amb ells ens haguessin destrossat)." 

"Vam baixar per una atracció que hi havia muntada allà, un tobogan i i una espècie de neumàtic molt gran per agafar velocitat mentre baixaves." 

"Finalment, vam agafar l'autobús per dirigir-nos cap a Lleida. Del cansament que portàvem, la majoria vam quedar adormits al cap de deu minuts d'iniciar la tornada. A les set de la tarda ja estàvem a Lleida, cansats, però amb ganes de tornar a repetir una experiència com aquesta junt amb els nostres companys i professors."