diumenge, 22 de maig del 2016

Orles 2n batxillerat


El passat divendres, 20 de maig, des de les 19 h fins ben bé les 2 de la matinada del dissabte vam estar celebrant les orles dels alumnes de 2n de batxillerat. 


Un any més, arriba el final d'una etapa important; per aquest motiu, el divendres vam celebrar que tots els nostres alumnes el curs vinent estaran un pas més endavant al futur que tant han somiat.

L'acte va començar a l'església de Sant Ignasi amb una celebració molt emotiva amb familiars, alumnes i professors. En l'ambient és respirava aquella alegria d'estar vivint un moment important. Les abraçades no van fer-se esperar gaire.

Tot seguit, vam dirigir-nos tots al teatre de l'escola, tot ple vam poder escoltar al padrí d'orles, Joan Rosinach (antic alumne de la nostra escola). En la mateixa escola vam poder anar a fer un beure, menjar alguna cosa i petar una mica la xerrada fins a les 22 h. Allà el que més es va viure van ser els flaixos de les fotografies que tothom tirava, un moment així és importantíssim poder-lo tenir ben guardat.


Finalment, vam acabar anant a sopar alumnes i professors al restaurant Palermo. I allà vam estar fins a les 2 rient, menjant, mirant vídeos, xerrant i revivint tots els bons moments que ens han ofert aquests anys de convivència.