dimarts, 22 de novembre del 2016

Més presentacions de treballs de recerca !

Aquest dilluns ens ha portat cinc treballs de recerca més !


L'Aleida ens ha parlat sobre l'estudi que ha realitzat sobre els joves adolescents i la tasca del voluntariat. En les seves conclusions observa que tant nois com noies es senten cridats de manera igual a dur a terme aquesta tasca de voluntariat però que a mesura que un es fa gran costa més involucrar-se. Aquesta tasca potencia la satisfacció personal i posa un granet de sorra per millorar la societat.



Amb l'Edith hem gaudit de les seves investigacions de les persones dislèctiques i la seva crida al tracte digne d'aquestes persones amb dificultats d'aprenentatge. El mateix títol ja és una crida a estar atents.



La Mariona ens ha obert els ulls a la dura realitat de viure i superar l'experiència de patir un càncer de pit.


La Miquel ens ha compartit un interessant estudi en la que ens aprofundeix entre la relació que hi ha entre la física i les matemàtiques.


L'Oriol ens ha provat a prova! És un ordinador més ràpid que nosaltres en resoldre sudokus? Potser sí, però nosaltres ho disfrutem més.




La Patri ens ha parlat de la fotografia psicològica. Les seves conclusions ens porten a pensar que els nostres sentiments influeixen en l'observació de les imatges i que aquestes impressions estan influenciades pel nostre passat i els nostres coneixements.